Behandlingar


Vi utför all slags tandvård. Det innebär såväl förebyggande behandlingar som tex borttagande av tandsten, puts och karieskontroll som lagningar, rotfyllningar, kronor, broar, proteser och implantatbehandlingar. Vi erbjuder också hjälp för käkleds- och muskelbesvär.


 

Undersökning

Att förmedla kunskap om och förståelse för hur tandhälsa uppnås är vår viktigaste uppgift!  En bra behandling kräver en grundlig undersökning. Vid ditt första besök hos oss gör vi en grundlig genomgång av dina tänder. Vi har också tid att besvara frågor och ta upp de funderingar du har. Efter undersökningen går vi igenom resultatet tillsammans med dig och kommer fram till ett behandlingsförslag och kostnadsförslag som passar dig. Det kan bli olika behandlingsalternativ och då får du också olika kostnadsberäkningar för dessa.

Ladda ner hälsodeklaration här >>

Tandblekning

Enligt nya bestämmelser ska all tandblekning utföras i samråd med tandvården och en tandläkare måste alltid stå som ansvarig. Dessutom bör en tandundersökning utföras innan tandblekning för att säkerställa att dina tänder är redo för blekningen. 

Käkleds- och muskelbesvär

Störningar i bett- och tuggsystemet kan leda till muskelömhet, smärtor i ansikte och käkleder, skadade tänder och huvudvärk. En bettskena ger ett bra skydd mot ytterligare slitage, avlastar käklederna och tuggmusklerna blir mer avslappnade. Ibland kan det räcka med enkla avslappnings-/rörelseövningar, men ibland måste själva bettet förändras för att få en bra funktion.

Implantat

Vi erbjuder kirurgi- och implantatoperationer på kliniken.

Vill du bli ny patient?

Anmäl dig här! 

Kontakta oss

Tel: 0612 - 103 30  |  Ringvägen 34 Kramfors   |  tandlakarnakramfors@telia.com

Våra öppettider

Måndag 09.30 - 18:00
Tisdag 07.00 - 15.30
Onsdag 07.00 - 17.00
Torsdag 07.00 - 14.00
Fredag 07.00 - 13.00